Eylül 25, 2010

dersprogramı

son postun şahsım tarafından ders programı üzerine yazılmış olması, şimdi gelip dün akşam açıklanan ders programımdan yakınmamla çok hoş bir tesadüf oluşturdu.

3 yıldır mütemadiyen anamızı sken marmara bu sene de performansından hiçbir şey kaybetmemiş. kendisine üstün performans plaketi vereceğiz.

namaza başlıcam, sırf bu okulu bu yıl bitireyim diye. belli bi çıkarla yapılan ibadet kabul olur mu bilmiyorum, ama yani devemi bağlarım dersleri çalışıp, sonrasında iş tevekküle kalıyor mecburen. yapacak bi şey yok yarabbim gene senden medet umuyorum.

öğrenci olarak ömrü geçirmek, en azından üniversite dönemini uzatıp bu yılların keyfini çıkarmak çok mantıklı aslında. ineklik falan değil, ya da iş hayatına paraya falan özenmek de değil bendeki. ben şurdan kurtulayım, gerekirse sütçü imama alsınlar. sütçü imamı da hep düşük bi yer olarak kullanırız ama onlarda da otomasyon sistemi varmış naaaabeeeer? işte bu çok koydu bana.

iki üç iyi şey olsun. kötü bi şey olmadan olsun ama. yani bugün esin dedi hep kötü bi şey oluyo sonra iyi bi şey oluyo, bi kere de kötüsü olmadan olsun dedi. çok haklı.

tüm bunları kendi bloguma neden yazmadığım ise büyük merak konusu.

Hiç yorum yok: