Haziran 29, 2009

kayışdağı postası #2

uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz sevgili okurlar. kayışdağı'nda haberler iyi. kavurucu yaz sıcaklarına rağmen, güzide semtimiz kayışdağı'nın püfür püfür esintisi bizleri yalnız komadı. izmit'in neminden kurtulmak güzeldi. sevgiler kayışdağı.

memleketteki evden, öğrenci evine gelip de, "insanın evi gibisi yok" diyeceğimi daha önceleri evim olmadan biliyordum. kayışdağı'nda da olsa oluyor böyle şeyler.

---

kayışdağı life (ulan bu kadar taklit olmaz ama neyse)

kayışdağı'nda son günlerde tikilerde görülen azalmayı okulun bitmesine bağlıyorum. zira semtin rengi gitti. sadece kötü giyinen semt halkının kötü renklerdeki kıyafetleri kaldı. gözlerim tikileri arıyor, neredesiniz siz?

aşk-ı memnu dizisinin sona ermesiyle, yaz tatilini de burada geçiren genç yeditepelilerde ekibimiz bir ne yapacağını bilememe sezdi. şimdi ne alaka diyeceksiniz, demeyin. sabahları saat 10 civarında tekrarları yayınlanan diziye dört elle sarılan izleyiciler, sabah saatlerinde kayışdağı'nı daha nezih, yaşanabilir ve ferah kılıyorlar.

1 temmuz çarşamba günü vizyona girecek olan ice age 3'yi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum sevgili okurlar. kayışdağı'nda sinema olmadığı için mümkün olan en yakın yerleşim ve medeniyet alanına inerek (ki inmek fiiline hastayım) sinemaya gideceğim. şimdilik hoşça kalın.

Hiç yorum yok: